SÅSTAHOLMS

GODHETSSTRATEGI

För god för att missa. Boka in ett event med godhetsstrategi.
Vår godhetsstrategi: Vi lagar mat som är så god att alla äter upp.
För oss på Såstaholm är god mat både en strategi och passion. Vår värdemätare är renskrapade tallrikar; mat så god att du oförlåtligt njuter till sista smula.

Säsongens råvaror regisserar våra menyer. Just nu dansar havets favoriter och syrade gobitar från jordkällaren på tallriken. Snart kommer det späda gröna och årets första skörd av potatis, rädisor och betor få ta plats.

När råvarorna står i centrum blir maten stjärnan på festen, kickoffen eller mötet. Så vad säger du, är det dags att para ihop den där kvartalsrapporten med en enastående trerättersmiddag på Såstaholm?

Tips: om du bokar ditt herrgårdsevent med övernattning får ni avnjuta såväl middag, frukost som lunch. Och just det, vi glömde herrgårdsfikat. Men det lär inte ni göra.

HERRGÅRDSFEST

Här finns allt för ditt stora firande oavsett om du vill samlas kring en sittande middag eller rulla ut mattan för århundradets dansgolv.

Läs mer

KICKOFF

Fira framgång eller sätt förutsättningarna för den. På Såstaholm har vi lång och glädjefylld erfarenhet av stora möten och tillställningar.

Läs mer

HYR HELA HERRGÅRDEN

Bjud in 100 gäster och låt Såstaholm bli ditt för ett dygn. Hela herrgården ger dig exklusiv tillgång till vår inspirerande miljö och service.

Läs mer
herrgårdsmiddag

unika teman VARJE MÅNAD

Att leva fullt ut i årstiderna är något vi älskar här på Såstaholm. Potatis smakar bäst i juni, äpplen är som sötast i augusti och sparrisen är perfekt i maj. Runt bordet sker magin och där erbjuder vi dig en fyrarätters meny – i flera akter – med säsongens råvaror i fokus. Spana in våra olika teman nedan.

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret för att boka festen, kickoffen eller mötet. Vi kontaktar vi dig för vidare planering och bekräftelse.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.