Bröllopsdukning på Såstaholm

Hyr hela herrgården

Bröllopspaket med exklusiv ensamrätt

Bli herrgårdsägare för en dag

Visste du att du kan hyra hela Såstaholm för eget bruk? Då är ert sällskap de enda gästerna hos oss och ni får vår fulla uppmärksamhet! Ni kan vara upp till 100 gäster och förfogar då över alla våra 93 hotellrum.


Om det är fint väder samlas ni för mingel med champagne och tilltugg på vår fina terrass Solsidan som har en fantastisk utsikt över vackra Vallentunasjön.

I vår stora, fina matsal Cirkus avnjuter ni sedan en trerättersmiddag med handplockade viner. Efter maten serveras bröllopstårta (eller annan tårta/dessert), samt förstås kaffe och avec.

Efter middagen fortsätter ni mot baren och lite senare på kvällen serveras en klassisk vickning.

Dagen efter njuter ni naturligtvis av vår prisbelönta frukostbuffé. Ni har tillgång till hotellet från kl 15 på ankomstdagen till kl 13 dagen efter. För att säkerställa att kvällen blir som ni tänkt er, ingår konsultation och planering med vår erfarna personal. Låt oss göra er dag oförglömlig!

 

Kontakta oss för pris

Gör en förfrågan här nedan så återkommer vi med ett pris.

 

Gör en förfrågan

Skicka in en förfrågan till oss så kontaktar vi dig. Vi vill gärna visa upp våran fina anläggning och hoppas att ni blir lika förtjusta i Såstaholm som vi är.

Du når oss också på telefon; +46 8 510 194 30 eller restaurang@sastaholm.se

Namnlös
Namnlös
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • Datumformat: ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namnlös
Namnlös