Välkommen till

Vår restaurang

Att leva fullt ut i årstiderna är något vi älskar på Såstaholm. Potatis smakar bäst i juni, äpplen är som sötast i augusti och sparrisen är perfekt i maj. Runt bordet sker magin och där erbjuder vi dig menyer med säsongens råvaror i fokus.
herrgårdsmiddag

unika teman VARJE MÅNAD

Att leva fullt ut i årstiderna är något vi älskar här på Såstaholm. Potatis smakar bäst i juni, äpplen är som sötast i augusti och sparrisen är perfekt i maj. Runt bordet sker magin och där erbjuder vi dig en fyrarätters meny – i flera akter – med säsongens råvaror i fokus. Spana in våra olika teman nedan.

Alltid på Såstaholm

Välkommen till vår restaurang för fantastiska matupplevelser. Vi delar gärna med oss av vår stora passion för mat och dryck. Från det rykande varma morgonkaffet till middagens söta avslut.

Ett glas vid baren

Välkommen att slå dig ner vid baren och avnjut något gott att dricka. Vår bartender ger dig gärna rekommendationer på viner, öl eller säsongens drinkar. Vi erbjuder självklart ett glas bubbel eller något annat som passar dig i smaken tills du har bestämt dig!

En vinkällare fylld med noga utvalda viner

Vår mat är lagad med kärlek utefter säsongen råvaror. För att lyfta upplevelsen hos oss rekommenderar vi alltid dryck som förhöjer rätt smaker. I vår vinkällare finns över 220 olika viner och cirka 600 flaskor.

Se våra middagslokaler

Här på Såstaholm har vi flera matsalar vilket gör att flera grupper kan äta samtidigt, men kan även få sitta lite avskilt om så önskas. Vår personal hjälper gärna till att skapa lite extra magi under vistelsen hos oss.