Om Såstaholm

Om oss

Välkommen till vår scenkonstinspirerade pärla

Hitta till oss

Hos oss har du huvudrollen

För hundra år sedan var Såstaholm pensionat för berömda skådespelare. På ålderns höst bjöds de avkoppling i de vackra omgivningarna vid Vallentunasjön. Idag är herrgården ett scenkonstinspirerat hotell där du som gäst har huvudrollen.


Höstsol & Såstaholms Scenkonstpris


Förr i tiden var Såstaholm ett hem dit Teaterförbundets pensionerade skådespelare, dansare och estradörer fick komma för att vila ut på ålderns höst. Till minne av Pensionat Höstsol delar vi årligen ut Såstaholms pris, med syfte att främja en ung, lysande scenkonstnärs fortsatta utveckling.

Historia & scenkonstpriset

Hitta till oss


I en naturskön miljö vid Täby Kyrkby, precis intill den vackra Vallentunasjön, hittar du Såstaholm Hotell & Konferens. Det är beläget 21 km norr om Stockholm och 25 km från Arlanda flygplats.

Se vägbeskrivning

 

Vanliga frågor & svar


Vi har listat vanliga frågor och svar. Om du inte hittar svaret på din fråga är du såklart välkommen att kontakta oss.

Såstaholm FAQ

Ägs av Winn Hotel Group

Såstaholm Hotell & Konferens ägs och drivs av hotellkoncernen och multibrandbolaget Winn Hotel Group AB med säte i Gävle.


Winn Hotel Group AB driver 13 hotell runt om i landet, flera centrala affärshotell och tre möteshotell varav Såstaholm Hotell & Konferens i Täby är ett. De andra två möteshotellen är Bjertorp Slott i Västergötland och Högbo Brukshotell i Sandviken utanför Gävle.

Mer om Winn Hotel Group