Såstaholm - pepparkaka
Julen PÅ SÅSTAHOLM
Årets julklapp

Vi bjuder på skjutsen när du bokar årets julfest hos oss på Såstaholm.

Feststämning infinner sig så snart ni kliver av bussen. Redan i lobbyn möts ni av en sprakande brasa, doften av glögg & pepparkakor – julkänsla!

Hos oss har ni huvudrollen, från ankomst till avresa. Vi tar hand om allt och det enda ni behöver göra är att sätta er till bords och njuta av en trerättersmiddag som våra stjärnor i köket komponerat med julen i fokus; lax, löjrom & ren.

Och håll i hatten! Kom som du är och bli den du vill i vårt kostymförråd med tillhörande karaoke som alltid ingår när ni besöker oss.
Så kom och fira in julen i någon av våra fyra matsalar med plats för 8 till 100 personer.

I vår största matsal Cirkus finns möjlighet till scen, DJ och dans, och i den allra minsta salen Schröder passar den mindre julmiddagen för upp till åtta personer.

GOD jul säger vi i dubbel bemärkelse,
Tomtarna på Såstaholm 🎅

MIDDAGSLOKALER

Såstaholm - Cirkus vår största matsal

Cirkus - 100 personer

Cirkus, den största matsalen på Såstaholm, erbjuder plats för upp till 100 gäster. Med en imponerande panoramavy och en generös takhöjd prydd av vackra kristallkronor. Här finns möjlighet till scen, DJ och dans och kommer ni inte överens om spellistan så finns Christmas Silent Disco att dansa med under eller efter middagen.

Läs mer
Upptäck våra middagslokaler

Sjösala - 70 personer

Sjösala erbjuder en fantastisk utsikt över Vallentunasjön och är den perfekta matsalen för upp till 70 i personer i mindre grupperingar.

Läs mer
Såstaholm - Höstsol matsal

Höstsol - 24 personer

Höstsol är den idealiska matsalen för mindre sällskap som önskar en avskild atmosfär. Med plats för upp till 24 personer erbjuder denna matsal en fantastisk utsikt över Vallentunasjön.

Läs mer
Middagslokaler på Såstaholm

Schröder - 8 personer

En liten matsal som ger en känsla av det gamla Höstsols tid, perfekt för mindre sällskap på upp till 8 personer. Belägen i herrgården, precis intill lobby och reception, erbjuder denna matsal en intim och historisk atmosfär.

Läs mer

HERRGÅRDSFEST

Här finns allt för ditt stora firande oavsett om du vill samlas kring en sittande middag eller rulla ut mattan för århundradets dansgolv.

Läs mer

KICKOFF

Fira framgång eller sätt förutsättningarna för den. På Såstaholm har vi lång och glädjefylld erfarenhet av stora möten och tillställningar.

Läs mer

HYR HELA HERRGÅRDEN

Bjud in 100 gäster och låt Såstaholm bli ditt för ett dygn. Hela herrgården ger dig exklusiv tillgång till vår inspirerande miljö och service.

Läs mer
Kvinna med solglasögon

Kom som du är

Kvinna med solglasögon

Bli den du vill

Kvinna med solglasögon

Du har huvudrollen

Kvinna med solglasögon

Kom som du är

Kvinna med solglasögon

Bli den du vill

Kvinna med solglasögon

Du har huvudrollen

herrgårdsmiddag

unika teman VARJE MÅNAD

Att leva fullt ut i årstiderna är något vi älskar här på Såstaholm. Potatis smakar bäst i juni, äpplen är som sötast i augusti och sparrisen är perfekt i maj. Runt bordet sker magin och där erbjuder vi dig en fyrarätters meny – i flera akter – med säsongens råvaror i fokus. Spana in våra olika teman nedan.

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret för att boka festen, kickoffen eller mötet. Vi kontaktar vi dig för vidare planering och bekräftelse.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.