bröllop

Vi ordnar allt för drömbröllopet

Bröllopsförfrågan

Den stora dagen

Såstaholm placerat i Täby/Stockholm är en ljuvlig kuliss för er kärlekshistoria oavsett om ni vill ha en överdådig fest eller ett litet intimt bröllop.


Såstaholm är ingen traditionell gammal herrgård, här finns en unik teaterhistoria från det gamla Höstsol, en historia som vi idag tagit med oss in i modern tid och som nu bygger grunden för vår verksamhet. Mat och dryck står i fokus, baren och våra loungemiljöer skapar möjligheter och vårt unika Backstage höjer feststämningen medan mörkret sänker sig över Vallentunasjön i Täby. Vår restaurang passar för fester upp till 100 gäster.

Naturligtvis kan vi även ordna vigsel på plats hos oss. Kanske vill ni avlägga era löften på vår terass Solsidan med en hänförande utsikt över Vallentunasjön. Såstaholm är helt enkelt en utmärkt plats för bröllop beläget i närhet till Stockholm, alltid med äkta stjärnglans.

Att välja sin bröllopsmeny

Allt ska kännas rätt och man vill känna och smaka på det som ska inmundigas på er stora dag. Vi har därför valt att inte lägga ut några menyer här då vi vet genom erfarenhet att man alltid vill träffa oss för att få en tydlig bild av urvalet samt samtidigt få vara med att påverka så er bröllopsfest blir precis som ni drömt om att den ska vara.

 

Trygghet på er stora dag

För att kunna njuta av tiden fram till bröllopet och under bröllopsdagen väljer många att anlita en bröllopskordinator. Ni får en trygg, avslappnad planering och kan njuta fullt ut på bröllopsdagen. Vi regisserar er från festupplägg till vickning, vi följer er från tanke till handling.

Mer om bröllopsplanering

Välkommen med din förfrågan.

Boka Såstaholm

Bildgalleri


Titta gärna närmare på våra matsalar, terrassen, maten, festdukningar och annat vackert som hör bröllopet till.