Cirkus

SÅSTAHOLMS STÖRSTA MATSAL

Cirkus är Såstaholms största matsal, med plats för 100 personer. Det nästan runda rummet har fönster i tre väderstreck som tillsammans med det tornliknande taket ger härligt ljusinsläpp. Här är det med andra ord inga problem att få fönsterbord.

Cirkus har många kostymer och är en matsal som passar fester och andra event, för både privatpersoner och företag. Matsalen passar allt från en romantisk middag, mingelpartyt till företagets kickoff där man kan slå klackarna i taket till discodunket.

Tillsammans med baren, kostymförrådet Backstage och vår egen lilla ”gäststyrda” karaoke och discohåla Cabaret en trappa ner kan vi erbjuda en svårslagen kombination

Cirkus inkluderar
  • Kapacitet för upp till 100 sittande middagsgäster
  • Projektor, ljud och ljus
  • Panoramavy & generös takhöjd

Galleri

Se även

Cirkus

100
Personer

Cirkus är Såstaholms största matsal, med plats för 100 gäster, panoramavy och en generös takhöjd som pryds av vackra kristallkronor.

Läs mer
Såstaholm - Höstsol matsal

Höstsol

24
Personer

Höstsol är en perfekt matsal för det något mindre sällskapet som vill sitta lite avskilt.

Läs mer

Sjösala

70
Personer

Sjösala erbjuder en vacker utsikt över Vallentunasjön, en matsal perfekt för upp till 70 personer.

Läs mer
Sjung karaoke på Såstaholm

Cabaret

30
Personer

Cabaret ligger intill vårt Backstage. En skön lokal med ståbord som standard, men vi kan också duka upp för 30 personer sittande, med en liten scen för spontana publika framträdanden.

Läs mer
Middagslokaler på Såstaholm

Schröder

8
Personer

En liten matsal som vittnar om hur det var på det gamla Höstsols tid.

Läs mer

MISS T-BONE

Grillstugan med utsikt mot Vallentunasjön bjuder in till minnesvärda middagar från tidig vår till färgstarka höstkvällar.

Läs mer

Solsidan

När vädret tillåter är det härligt att flytta ut, vår terrass Solsidan har det allra bästa läget med skön utsikt över Vallentunasjön.

Läs mer