CABARET

RUM FÖR CABARETKÄNSLA

Cabaret ligger intill Såstaholms kostymförråd Backstage. En skön lokal med ståbord som standard, men vi kan också duka upp för 30 personer sittande, med en liten scen för spontana publika framträdanden.

Här finns alltid möjlighet till en svängom efter middagen under den snurrande och glittrande discokulan i taket. Koppla upp dina bästa spellistor i Spotify, eller sjung karaoke. Kuriosa om Cabaret: Den som vågar kan lätt ta på sig peruk, boa eller teaterkostym från vårt färgsprakande Backstage och kliva upp på scenen. Högtalaranläggning? Självklart. Det här är stället för party och dans. Det är lätt att ha kul på Såstaholm!

Galleri

Se även

Cirkus

100
Personer

Cirkus är Såstaholms största matsal, med plats för 100 gäster, panoramavy och en generös takhöjd som pryds av vackra kristallkronor.

Läs mer
Såstaholm - Höstsol matsal

Höstsol

24
Personer

Höstsol är en perfekt matsal för det något mindre sällskapet som vill sitta lite avskilt.

Läs mer

Sjösala

70
Personer

Sjösala erbjuder en vacker utsikt över Vallentunasjön, en matsal perfekt för upp till 70 personer.

Läs mer
Sjung karaoke på Såstaholm

Cabaret

30
Personer

Cabaret ligger intill vårt Backstage. En skön lokal med ståbord som standard, men vi kan också duka upp för 30 personer sittande, med en liten scen för spontana publika framträdanden.

Läs mer
Middagslokaler på Såstaholm

Schröder

8
Personer

En liten matsal som vittnar om hur det var på det gamla Höstsols tid.

Läs mer

MISS T-BONE

Grillstugan med utsikt mot Vallentunasjön bjuder in till minnesvärda middagar från tidig vår till färgstarka höstkvällar.

Läs mer

Solsidan

När vädret tillåter är det härligt att flytta ut, vår terrass Solsidan har det allra bästa läget med skön utsikt över Vallentunasjön.

Läs mer