SÄG JA 20-02-20

 

DROP IN BRÖLLOP

Den 20 februari klockan 14.00-16.00 bjuder vi in till drop-in vigsel här på romantiska Såstaholm. Vem vill inte att ha ett fantastiskt datum i ringen 2020-02-20. Vi ordnar allt! Smyg iväg efter lunchen på tu man hand eller ta med er nära och kära, familj eller vänner och förverkliga er kärlek.

Borgerlig och kyrklig vigselförrättare finns på plats. Vittnen finns tillgängliga för de som önskar. För borglig vigsel utgår en administrationsavgift till Täby Kommun på 200 kronor som betalas med Swish på plats. Kyrklig vigsel är fritt för er som är medlemmar i Svenska kyrkan. Vi vill påminna om att ta med en giltig legitimation, söka hindersprövning klicka här (hindersprövningen kan ta över två veckor att få) och även ta med intyg om vigsel som ni får från Skatteverket.

Ett vigselbevis  överlämnas direkt till makarna vid vigseln och vigselförrättaren skickar ett intyg om vigseln till Skatteverket.

Ingen föranmälning krävs utan det är bara att droppa in.

 

Fantastiska Lindísima, Linda Broström, finns på plats för att fotografera mellan kl 14:00 – 16:00.
Hon är även tillgänglig för bokade fotograferingar före och efter drop-in-tiden. Vill ni vara säker på att få en plats kan ni höra av er direkt till Linda. Läs mer här

Frågor? Hör av er till 08-510 194 00 eller info@sastaholm.

 

Störst av allt är kärleken

På Herrgårdsfikat, som serveras mellan klockan 14.00-16.00, har vi självklart inkluderat en brudskål och en fantastisk bröllopstårta. Pris för Herrgårdsfikat inklusive bröllopstårta och 1 glas champagne 360:-/person.

Passa på att boka boende och middag för att ringa in bröllopsdagen! Vi rekommenderar vårt Skaldjurspaket. I paketet ingår Skaldjursplateau, övernattning i något av våra fina hotellrum samt vår berömda frukostbuffé.

 

Fotograf Lindisima fotograferar alla brudpar kostnadsfritt och erbjuder prisvärda paket på bilderna.

Fest på Såstaholm

Täby Kyrkby Blommor & Ting sponsrar med brudbuketter och kommer även att dekorera vigselplatsen.

Vi vill påminna om att ta med en giltig legitimation, vigselbevis och självklart en giltig hindersprövning klicka här.