Grillstuga Miss T-Bone

Miss T-Bone

Njutbart & naturnära

Skicka förfrågan

För stämningsfulla kvällar

Miss T-Bone ligger som en separat byggnad mitt i grönskan och med utsikt över Vallentunasjön. Perfekt lokal för den stämningsfulla kvällen med grillmiddag eller skaldjursplatå – och kräftskiva till hösten.


Miss T-Bone är utrustad med infravärme, öppen spis, rustika långbord och bänkar. Det finns även möjlighet till fördrink och mingel på altanen. I Miss T-Bone ryms upp till 70 personer.

Skicka förfrågan

 

Grillmiddag

Här i grillstugan Miss T-bone avrundas dagen och magkrampsskratt tar vid – under en smakrik middag med vacker sjöutsikt. Kanske en fördrink på altanen innan kockarna startar eldarna för att servera en ljuvlig grillbuffé. Sedan är det bara njuta av smakerna, det härliga sällskapet och den vida utsikten över Vallentunasjön.

Läs mer

 

Kräftskiva

En kräftskiva på Såstaholm är något utöver det vanliga. Med utsikt över Vallentunasjön tar ni er välkomstdrink på grillstugans trädäck, borden står uppdukade med sånghäften, hattar och alla andra tillbehör som gör en kräftskiva lyckad. Från buffén serveras kräftor, västerbottenostpaj, ostar, sallad, såser och nybakad bröd. Visst låter det härligt?

Läs mer