Lunch i årstiden
Våra kockar och kallskänkor lägger stor vikt vid att använda de bästa råvarorna just nu. Passionen för matlagning gör att det som tillagas i grytor och kastruller får fantastiska smaker som gör din lunch till en stor njutning. Här kan du samtidigt njuta av vacker naturskön miljö med utsikt över Vallentunasjön.
DAGENS LUNCH - VECKA 38
Måndag-fredag 11.30 – 13.00
MÅNDAG:
Köttbullar med potatispuré, pressgurka, lingon & gräddsås
TISDAG:
Oxbringa med rotfrukter, pepparrots-crème & buljong på libsticka
ONSDAG:
Kycklingbröst med morötter och örter
TORSDAG:
Fiskgryta med räkor, fänkål, tomat & aioli
FREDAG:
Lågbakat kalvinnanlår med fransk potatissallad
Då våra kreativa kockar har stort fokus på att minimera svinn och tar till vara på vad för råvaror som finns för dagen är ovan meny med reservation för ändringar, men dock alltid lika gott!
Dagens lunch inkluderar en varmrätt, sallad eller soppa, nybakat bröd och kaffe med något sött.
Vi rekommenderar alltid att du bokar bord, så vi vet att du kommer och kan förbereda för dig.
Boka bordDAGENS LUNCH - VECKA 38
Måndag-fredag 11.30 – 13.00
MÅNDAG:
Köttbullar med potatispuré, pressgurka, lingon & gräddsås
TISDAG:
Oxbringa med rotfrukter, pepparrots-crème & buljong på libsticka
ONSDAG:
Kycklingbröst med morötter och örter
TORSDAG:
Fiskgryta med räkor, fänkål, tomat & aioli
FREDAG:
Lågbakat kalvinnanlår med fransk potatissallad
Då våra kreativa kockar har stort fokus på att minimera svinn och tar till vara på vad för råvaror som finns för dagen är ovan meny med reservation för ändringar, men dock alltid lika gott!
Dagens lunch inkluderar en varmrätt, sallad eller soppa, nybakat bröd och kaffe med något sött.
Vi rekommenderar alltid att du bokar bord, så vi vet att du kommer och kan förbereda för dig.