Kliv in i kostymförrådet
MÖTS PÅ SÅSTAHOLM

KLIV IN I KOSTYMFÖRRÅDET

Skicka förfrågan
Kom som du är, bli den du vill
Visste du att Såstaholm, under 60 år, ägdes och drevs av Svenska Teaterförbundet? Det var en plats där åldrande skådespelare kunde dra sig tillbaka för att njuta av livets höst. Då är det inte så konstigt att här finns ett rikt kostymförråd med kläder och hattar från kända svenska scener. Vi har sett det med egna ögon: både festen och budgetavstämningen blir bättre med hatten på.

Tur då att vårt unika kostymförråd kommer på köpet när du bokar konferens, kickoff eller valfri festlighet hos oss på Såstaholm. Ta med gänget och låt er inre drake komma till liv.
Kvinna med Cowboyhatt
Kvinna med krona
Man med röd lurvig hatt
Man med kungakrona
Man med hatt
Kvinna med drakmask

HERRGÅRDSFEST

Här finns allt för ditt stora firande oavsett om du vill samlas kring en sittande middag eller rulla ut mattan för århundradets dansgolv.

Läs mer

KICKOFF

Fira framgång eller sätt förutsättningarna för den. På Såstaholm har vi lång och glädjefylld erfarenhet av stora möten och tillställningar.

Läs mer

HYR HELA HERRGÅRDEN

Bjud in 100 gäster och låt Såstaholm bli ditt för ett dygn. Hela herrgården ger dig exklusiv tillgång till vår inspirerande miljö och service.

Läs mer

vi bjuder på resan

Det ska vara enkelt och hållbart att komma på konferens på Såstaholm. Boka den festligaste konferensen någonsin så bjuder vi på resan, tur och retur.

Gäller konferenser som genomförs till och med den 11 augusti 2024 med busstransport från Cityterminalen till Såstaholm och tillbaka alternativt från Norrort och tillbaka igen.
Såstaholm Hotel och Konferens
Kvinna med solglasögon

Kom som du är

Kvinna med solglasögon

Bli den du vill

Kvinna med solglasögon

Du har huvudrollen

Kvinna med solglasögon

Kom som du är

Kvinna med solglasögon

Bli den du vill

Kvinna med solglasögon

Du har huvudrollen

herrgårdsmiddag

unika teman VARJE MÅNAD

Att leva fullt ut i årstiderna är något vi älskar här på Såstaholm. Potatis smakar bäst i juni, äpplen är som sötast i augusti och sparrisen är perfekt i maj. Runt bordet sker magin och där erbjuder vi dig en fyrarätters meny – i flera akter – med säsongens råvaror i fokus. Spana in våra olika teman nedan.

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret för att boka festen, kickoffen eller mötet. Vi kontaktar vi dig för vidare planering och bekräftelse.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.