Kickoff

Personer
Kvm

KICKOFF & EVENTS NÄRA STOCKHOLM

Markera starten med en teambuilding tillsammans med ditt team och er verksamhet. Fira det senaste projektet eller lär känna dina nya kollegor med en kickoff! Vi har förutsättningarna för lyckade events och företagsfester.

Såstaholm i Täby, norr om Stockholm, erbjuder 93 hotellrum och konferenslokaler för upp till 130 personer. Terrassen Solsidan är en skön samlingsplats till fördrinken och baren är den perfekta festytan med scen för DJ eller annan underhållning. Vår största matsal Cirkus är Sveriges mest välutrustade matsal. Här finns ljud, ljus, teknik och scen för alla sorters arrangemang och uppträdanden. Tillsammans med baren, kostymförrådet Backstage och vår egen lilla ”gäststyrda” karaoke och discohåla Cabaret en trappa ner kan vi erbjuda en svårslagen kombination.

Gör en förfrågan. Fyll i dina uppgifter nedan så svarar vi inom en timme (vardagar 8-17).

Du når oss också på telefon;
+46 8 510 194 10 eller bokning@sastaholm.se

Skicka en förfrågan

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.