Herrgården exklusivt för dig och dina gäster

70 personer
Personer
yta ikon
Kvm

Bjud in till en exklusiv herrgårdskonferens

Planera er nästa konferens eller kick off på Såstaholm. Här ryms upp till 120 glada gäster i vår största konferenslokal och i våra 93 mysiga hotellrum och sviter finns bekvämligheter för en paus eller god natts sömn.

Oavsett om ni är en stor grupp som vill ha hela herrgården för er själva eller en mindre skara som söker en exklusiv upplevelse, är ni i goda händer hos oss. Med flera konferenslokaler och matsalar utspridda i vår herrgårdsidyll finns många möjligheter att njuta av avskildhet.

Skiner solen? Perfekt. Då dukar vi gärna upp en fördrink framför den vackra utsikten över Vallentunasjön eller under lindarna med hästhagar och bondgård som bakgrund. Vad passar er bäst?

Fest för smaklökar…

Vår matupplevelse är en fest för smaklökarna. Njut av en trerättersmiddag med väl valda viner från vår egna vinkällare. Vår godhetsstrategi är enkel att förstå: vi lagar mat så god att du skrapar tallriken ren. Minimalt med svinn, maximal njutning, perfekt!

… och andra sinnen

I vår största matsal, Cirkus , kan bord och stolar dukas undan efter middagen för att göra plats åt trubaduren. Ett annat alternativ är att vara er egen DJ och besöka vårt backstage med tillhörande karaoke. Kom som du är och bli någon annan för en kväll. I vår unika kostymgarderob hittar du roliga hattar och kostymer från pjäser som en gång använts på Dramaten i Stockholm.

Innan vi vinkar av er dukar vi givetvis upp vår prisbelönta frukost med flera sorters herrgårdsbakat bröd, en omtalad äggröra och en grönkålsjuice du inte kan få nog av.

För att säkerställa att er vistelse blir precis som ni önskar, ingår konsultation och planering med vår erfarna personal för att ta hand om alla detaljer från bokning till avresa.

Skicka en förfrågan och upplev det exklusiva herrgårdslivet.

ALLTID PÅ SÅSTAHOLM

 • Middagslokal för upp till 100 gäster
 • Dansgolv för 100+ gäster
 • 93 hotellrum & sviter
 • Möteslokal för upp till 120 deltagare
 • Kostymförråd & karaoke
 • Gårdsplan under ljusslingor & stora lindar
 • Terrass med sjöutsikt
 • Biljardbord
 • Utegym & löparslinga

TEKNIK

 • Dataprojektor eller LCD storbilds-TV
 • WiFi baserat på 100MB fiberkabel
 • De större lokalerna ingår även DVD med 2.1 eller 5.1 ljud

Vi finns alltid till hands för ge er en underbar vistelse här på vår herrgård.

PAKET, MÖTESlokaler & aktiviteter

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka förfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.

Skicka förfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.