Hyr hela herrgården

Personer
Kvm

Bli herrgårdsägare för en dag

Visste du att du kan hyra hela Såstaholm för eget bruk? Då är ert sällskap de enda gästerna hos oss och ni får vår fulla uppmärksamhet! Ni kan vara upp till 80 gäster och förfogar då över herrgården.

Om det är fint väder samlas ni för mingel med champagne och tilltugg på vår fina terrass Solsidan som har en fantastisk utsikt över vackra Vallentunasjön.

I vår stora, fina matsal Cirkus avnjuter ni sedan en trerättersmiddag med handplockade viner. Efter maten är det dags att inta dansgolvet eller varför inte gå ner till vårt backstage och klä ut dig till den stjärna du är och inta scenen och visa dina talanger vid karaoken.

Dagen efter njuter ni naturligtvis av vår prisbelönta frukostbuffé. Ni har tillgång till hotellet från kl 15 på ankomstdagen till kl 13 dagen efter. För att säkerställa att kvällen blir som ni tänkt er, ingår konsultation och planering med vår erfarna personal. Låt oss göra er dag oförglömlig!

Gör en förfrågan. Fyll i dina uppgifter nedan så svarar vi inom en timme (vardagar 8-17).

Du når oss också på telefon;
+46 8 510 194 10 eller bokning@sastaholm.se

Skicka en förfrågan

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.