Alica Vikander

Personligt med en internationell prägel.

Alicias rum är personligt och varmt inrett. En stor världskarta påminner om att den här tjejen idag har hela världen som arbetsfält.

År 2012 tilldelades Alicia Vikander Såstaholms pris till Höstsols minne, hon fick det för två utsökta rolltolkningar i filmerna Kronjuvelerna och A Royal Affair. Alicia valde mörka rustika färger i inredningen, med detaljer som för tankarna till SoHo Hotel i Berlin, New York eller till en fransk bistro.

Alicia Vikanders hotellrum är personligt, varmt och har fått en internationell prägel med en stor världskarta som visar att skådespelerskan idag har hela världen som arbetsfält. De välfyllda bokhyllorna symboliserar hennes stora intresse för att läsa och hon ger sig gärna in på tyngre litteratur vilket vi låtit valet av boktitlarna få återspegla. Badrummet har ett härligt badkar att slappna av i, kanske med en bok?

Skådespelerskan är född i Göteborg och utöver skådespeleriet är hon även utbildad dansare på Kungliga Svenska Balettskolan i Stockholm. Hon har gjort stor karriär utomlands och hyllas som en lysande stjärna runt om i världen, men hon har även fått kritikerrosade recensioner för sina insatser i de svenska filmerna Till det som är vackert och Hotell

ALLTID Inkluderat
På förfrågan och utifrån tillgänglighet kan du på Såstaholm bo i något av våra Stjärnrum

Fler aktiviteter

We haven't published any posts just yet.