Edda Magnason

Fin design i ljusa detaljer.

Eddas rum går i grönt med fin design i ljusa detaljer. Skivspelaren i rummet är till för dig. Du kan somna till toner och musik utvalda av Edda.

”Edda Magnason får 2014 års pris för att hon med självklar, personlig auktoritet, genialt givet Monica Zetterlund kropp – och framförallt – röst i filmen Monika Z. På Skånes dansteater har hon gått från innerligt värmländsk lingonris till vild scenisk sagovärld, en mytisk lek kring identitet och riter.”

Edda Magnason är självklar och rättfram. Med hög personlig auktoritet, främsta scennärvaro och gudomlig röst. Även om hon är mest känd för sin porträttlika tolkning av Monika Zetterlund är hennes musikaliska meritlista är lång.

Hon har skrivit musik, spelat och sjungit sedan barndomen. 2010 släpptes hennes självbetitlade debutalbum och året därefter följde ännu en fullängdare. Efter att hon mottog Såstaholms pris till Höstsols minne 2014 köpte hon ett nytt piano för prispengarna och fortsatte skapa ljuva toner och samma år kom hennes tredje album.

ALLTID Inkluderat
På förfrågan och utifrån tillgänglighet kan du på Såstaholm bo i något av våra Stjärnrum

Fler aktiviteter

We haven't published any posts just yet.