Elin Rombo

En romantisk inredningsstil.

Elin är en blommande operastjärna som hade slottet i Versailles som förebild när hon tillsammans med vår kreatör valde inredningsstil. Med sköra spetsar, porslinsfiguriner och mycket detaljer skapar det en romantisk helhet i rummet.

När Såstaholms pris till Höstsols minne år 2010 gick till Elin Rombo, var det främst hennes rolltolkning av Susanna i Mozarts Figaros bröllop på Kungliga Operan som fått juryn att på allvar se storheten i denna operatalang.

Operasångerskan har medverkat i flera stora uppsättningar på Kungliga Operan i Stockholm, bland annat i Trollflöjten, Carmen, Batseba och La Bohème. Elin har även uppträtt på några av de stora scenerna ute i Europa och har på senare år även blivit utnämnd till hovsångerska härhemma i Sverige då hon blev känd för en bredare hemmapublik när hon sjöng vid Prinsessan Estelles dop.

Elin Rombo är en blommande operastjärna som gillar natur och trädgård, har en förkärlek för engelsk stil och hämtade inspiration från det franska slottet i Versailles och Marie Antoinette när det blev dags för henne att utforma sitt rum här på Såstaholm. Med svala skira spetsar, porslinsfiguriner och mycket detaljer skapar det en romantisk helhet i rummet. Taket i hallen får symbolisera Spegelsalen och badrummet har fått en härlig dusch att sjunga i.

ALLTID Inkluderat
På förfrågan och utifrån tillgänglighet kan du på Såstaholm bo i något av våra Stjärnrum

Fler aktiviteter

We haven't published any posts just yet.