Lindy Larsson

Kitsch blandat med moderna färger.

Lindy är dansare och sångare som dansade rakt in i våra hjärtan när han med liv och lust gick in för sitt inredningsprojekt här hos oss. Kitsch blandat med moderna murriga färger och inte minst, en alldeles egen uteplats där man kan njuta av kvällssolen.

Lindy Larsson tog emot Såstaholms pris till Höstsols minne 2011. Lindy är utbildad på Teaterhögskolan i Stockholm och Balettakademien i Göteborg. Han har arbetat på flera av landets stora teatrar, han spelade i musikalen Evita och det stora genombrottet fick han när han medverkade i filmen Änglagård tredje gången gillt.

Lindy kom från Stadsteatern och dansade rakt in i våra hjärtan när han med liv och lust gick in för sitt inredningsprojekt här hos oss. Rummet har fått mycket färg och kitsch, påfåglar och spännande materialval i både tyger och tapeter. Det här är rummet som saknar gränser, en inredningsexplosion som inte lämnar någon oberörd.

Lindy Larsson har ett romskt ursprung och har under hela sin uppväxt varit på resande fot. Han är den extroverta folkparksartisten som egentligen ville ha en husvagn här utanför, men där hans hotellrum istället fick en härlig altan som symboliserar utelivet och en känsla av frihet.

Lägerelden har ersatts av sköna stolar, men tanken att samlas kring en plats vid skymningen är densamma. Och den kringresande bakgrunden med önskan att ständigt vara i rörelse, gjorde att rummets dusch kändes mer passande än ett badkar.


ALLTID Inkluderat
På förfrågan och utifrån tillgänglighet kan du på Såstaholm bo i något av våra Stjärnrum

Fler aktiviteter

We haven't published any posts just yet.