Shima Niavarani

Modernt inrett med färger i varma toner

Shimas rum har ett mindre vardagsrum med skrivbord och sittgrupp. Sovrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp och är modernt inrett med färger i varma toner – vilket speglar Shimas härliga karisma och varma personlighet. Spegeln i rummet är speciellt utvald av Shima.

”Såstaholms pris till Höstsols minne 2016 tilldelas Shima Niavarani som med en expressiv utstrålning och briljant publikkontakt kastar sig mellan alla tänkbara genrer, inom såväl film/tv och musik som scenkonst – senast via musikalen ”Bullets over Broadway” där hon bokstavligen visar var hon hör hemma.”

Shima Niavarani, har genom åren använt sig av flertalet olika scenkonstnärliga uttryck, alla genomsyrade av hennes vidunderliga karisma. Genombrottet blev hyllade föreställningen Autodidakt i enmansakt i mitten av 2000-talet där hon regisserade, skådespelade och stod för scenografi, musik, kostym och ljussättning.

Därefter har hon stått på de flesta svenska teaterscener samt synts i filmer och tv-serier. Senast guldbaggenominerades hon för sin roll i filmen She’s wild again tonight. Hon kan även titulera sig som artist. Samma år som hon fick Såstaholms pris till Höstsols minne släppte hon en singel som hon både skrivit musiken till och producerat själv parallellt med att hon spelade in julkalendern Selmas Saga samt långfilmen Hundraettåringen som smet från notan och försvann. Hon har även gjort succé i Woody Allen-föreställningen Bullets over Broadway på Göta Lejon.

ALLTID Inkluderat
På förfrågan och utifrån tillgänglighet kan du på Såstaholm bo i något av våra Stjärnrum

Fler aktiviteter

We haven't published any posts just yet.