NJUT AV NUTIDEN PÅ SÅSTAHOLM

HERRGÅRDSPAKET

VÅRT HOTELLpaket med unika matkoncept

Årstid=Nutid

Att leva fullt ut i årstiderna är något vi älskar här på Såstaholm. Därför fyller vi alla våra herrgårdspaket med en lyxig fyrarätters middag och unika menyteman varje månad som hyllar det bästa råvarorna i säsongen. Vilken månad checkar du in?
Se även

Våra andra paket

Njut av naturen, upplev ett gästvänligt herrgårdsboende och toppa detta med en underbar matupplevelse som bygger på säsongens råvaror.

Golfpaket

Här har du paketet som kombinerar motion, umgänge och avkoppling. Täby GK ligger endat 10 minuter från herrgården och erbjuder en av Stockholms mest natursköna golfbanor.
Läs mer

10% med huvudrollen

Njut av vår herrgårdsidyll, vår goda mat, våra vackra vyer och fina hotellrum, med 10% rabatt på din bokning.
Läs mer

Fira jämt 15%

Hurra! Ett unikt erbjudande för dig som fyller jämt. Fira med 15% på vårt herrgårdspaket Årstid=Nutid. Gäller hela sällskapet för upp till 20 personer.
Läs mer

Vandringspaket

Upptäck vackra Roslagsleden och upplev en runrik fornminnesbygd, skogar och klara sjöar, levande landsbygd med kossor, lamm och hästar, kyrkor och slott och vacker fauna och flora. Med på färden får du en matsäck och till kvällen väntar fyrarätters middagen.
Läs mer

Movie star

Drömt om en egen biosalong? Bo i biosviten med middag, en god natts sömn & herrgårdsfrukost.
Läs mer

You & Me

En romantisk herrgårdsvistelse kan verkligen ge livet en lite ljuvare ton. Unna dig själv och någon du har kär att bara få rå om varandra
Läs mer