Såstaholm - Julegris
MÖTS PÅ SÅSTAHOLM
Lämna bilen hemma nästa gång

Vi bjuder på skjuts när du bokar årets julfest hos oss på Såstaholm. Här kommer du i feststämning så snart du kliver av bussen och sätter ner din fot på mattan som går i julens färger och leder dig in i värmen.

Våra stjärnor i köket komponerar en trerättersmiddag med säsongens tre goda ting: lax, löjrom och ren. Maten ni blir serverade under kvällen har huvudrollen tillsammans med dig och ditt gäng som gästar oss, från ankomst till avresa.

Fira jul i en av våra 4 matsalar som finns för allt från 8 till 100 personer. I vår största matsal Cirkus finns möjlighet till scen, DJ och dans, och i den allra minsta salen Schröder finns plats för den mindre julmiddagen för max 8 personer.

Och håll i hatten! Hos oss ingår alltid Kostymförrådet och karaoke för den som vill sjunga på egen hand. Vi kan väl alla hålla med om att Mariah Careys All I Want For Christmas behöver förnyas?

Maila din förfrågan till info@sastaholm.se eller skicka din förfrågan direkt här nedan. Märk mailet eller meddelandet med ”Bussig Jul”.

GOD Jul säger vi i dubbel bemärkelse och hoppas vi ses i vinter

PS. Vill du hellre komma hit med dina vänner eller familj? Självklart är du välkommen!
Kika gärna på vår härliga julmeny här.

Med vänliga hälsningar,
 Tomtarna på Såstaholm

MIDDAGSLOKALER

Såstaholm - Cirkus vår största matsal

Cirkus - 100 personer

Cirkus, den största matsalen på Såstaholm, erbjuder plats för upp till 100 gäster. Med en imponerande panoramavy och en generös takhöjd prydd av vackra kristallkronor. Här finns möjlighet till scen, DJ och dans och kommer ni inte överens om spellistan så finns Christmas Silent Disco att dansa med under eller efter middagen.

Läs mer
Upptäck våra middagslokaler

Sjösala - 70 personer

Sjösala erbjuder en fantastisk utsikt över Vallentunasjön och är den perfekta matsalen för upp till 70 i personer i mindre grupperingar.

Läs mer
Såstaholm - Höstsol matsal

Höstsol - 24 personer

Höstsol är den idealiska matsalen för mindre sällskap som önskar en avskild atmosfär. Med plats för upp till 24 personer erbjuder denna matsal en fantastisk utsikt över Vallentunasjön.

Läs mer
Middagslokaler på Såstaholm

Schröder - 8 personer

En liten matsal som ger en känsla av det gamla Höstsols tid, perfekt för mindre sällskap på upp till 8 personer. Belägen i herrgården, precis intill lobby och reception, erbjuder denna matsal en intim och historisk atmosfär.

Läs mer

HERRGÅRDSFEST

Här finns allt för ditt stora firande oavsett om du vill samlas kring en sittande middag eller rulla ut mattan för århundradets dansgolv.

Läs mer

KICKOFF

Fira framgång eller sätt förutsättningarna för den. På Såstaholm har vi lång och glädjefylld erfarenhet av stora möten och tillställningar.

Läs mer

HYR HELA HERRGÅRDEN

Bjud in 100 gäster och låt Såstaholm bli ditt för ett dygn. Hela herrgården ger dig exklusiv tillgång till vår inspirerande miljö och service.

Läs mer

vi bjuder på resan

Det ska vara enkelt och hållbart att komma på konferens på Såstaholm. Boka den festligaste konferensen någonsin så bjuder vi på resan, tur och retur.

Gäller konferenser och fester som genomförs till och med den 11 augusti 2024 med busstransport från Cityterminalen till Såstaholm och tillbaka alternativt från Norrort och tillbaka igen.
Såstaholm - Vinter på Såstaholm
Kvinna med solglasögon

Kom som du är

Kvinna med solglasögon

Bli den du vill

Kvinna med solglasögon

Du har huvudrollen

Kvinna med solglasögon

Kom som du är

Kvinna med solglasögon

Bli den du vill

Kvinna med solglasögon

Du har huvudrollen

herrgårdsmiddag

unika teman VARJE MÅNAD

Att leva fullt ut i årstiderna är något vi älskar här på Såstaholm. Potatis smakar bäst i juni, äpplen är som sötast i augusti och sparrisen är perfekt i maj. Runt bordet sker magin och där erbjuder vi dig en fyrarätters meny – i flera akter – med säsongens råvaror i fokus. Spana in våra olika teman nedan.

Skicka förfrågan

Fyll i formuläret för att boka festen, kickoffen eller mötet. Vi kontaktar vi dig för vidare planering och bekräftelse.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.