Biosvit

Svit med egen biosalong.

Joel Kinnaman har valt murrigt rött som bas i sin inredning, med favoritplattorna från LP-tiden i fokus och en alldeles egen biosalong – självklart för en filmstjärna i Hollywood.

Skådespelaren Joel Kinnaman har en stor passion för film och musik och biosviten har därför en egen biosalong där du kan se på film. Biosalongen har en fondvägg föreställandes Nalen i Stockholm, för att knyta an till staden där Joel har sina rötter. Kanske kan badrummets härliga badkar få symbolisera det amerikanska livet, en Hollywoodstjärna förtjänar trots allt lite extra bekvämligheter.

Skådespelaren Joel Kinnaman fick Såstaholms pris till Höstsols minne 2009, strax innan hans stora genombrott i Hollywood. Han fick priset för sin rolltolkning av Raskolnikov i Brott och straff på Backateatern i Göteborg. Som en del av priset fick Joel inreda en svit hos oss på Såstaholm och den har fått inspirerats av så som han själv skulle vilja bo – med plats för sina intressen och gärna med sköna inslag som för tankarna till Indien.

Ingen bio utan snacks! När du bokar biosviten ingår ett biokit med godis, popcorn och läsk.

ALLTID Inkluderat
På förfrågan och utifrån tillgänglighet kan du på Såstaholm bo i något av våra Stjärnrum

Fler aktiviteter

We haven't published any posts just yet.