Biosvit

Av pristagaren Joel Kinnaman

Bo i biosviten

Boka här

Svit med egen biosalong

Joel Kinnaman har valt murrigt rött som bas i sin inredning, med favoritplattorna från LP-tiden i fokus och en alldeles egen biosalong – självklart för en filmstjärna i Hollywood.


Skådespelaren Joel Kinnaman har en stor passion för film och musik och biosviten har därför en egen biosalong där du kan se på film. Biosalongen har en fondvägg föreställandes Nalen i Stockholm, för att knyta an till staden där Joel har sina rötter. Kanske kan badrummets härliga badkar få symbolisera det amerikanska livet, en Hollywoodstjärna förtjänar trots allt lite extra bekvämligheter.

Skådespelaren Joel Kinnaman fick Såstaholms pris till Höstsols minne 2009, strax innan hans stora genombrott i Hollywood. Han fick priset för sin rolltolkning av Raskolnikov i Brott och straff på Backateatern i Göteborg. Som en del av priset fick Joel inreda en svit hos oss på Såstaholm och den har fått inspirerats av så som han själv skulle vilja bo – med plats för sina intressen och gärna med sköna inslag som för tankarna till Indien.

Ingen bio utan snacks! När du bokar biosviten ingår ett biokit med godis, popcorn och läsk.

 

Joel Kinnaman

Joel Kinnaman är född och uppvuxen i Stockholm, utbildade sig sedan på Teaterhögskolan i Malmö. Hans skådespelarkarriär tog fart med filmerna om Johan Falk, Arn och det stora genombrott kom sedan med filmen Snabba Cash. Numera har han en framgångsrik karriär i Hollywood där han gjort sig ett namn.