Konferens

Konferens nära Arlanda & Stockholm

Konferensförfrågan

Konferens & möten på Såstaholm

Vi tummar aldrig på kvaliteten – oavsett om det handlar om service, lokaler, boende eller gastronomi. Här är det ni som har huvudrollen och vi går hela vägen för att ge er en minnesvärd konferens.


Endagskonferens eller övernattning? Fokus på matupplevelse eller aktiviteter – eller varför inte både och? Här finns alla förutsättningar för att arrangera ett inspirerande företagsevenemang dina kollegor uppskattar. Uppnå era mål, planera nästa strategi och kläck nya idéer i en naturskön omgivning i Täby, norr om Stockholm.

Mer än bara ett möte

Utmana kollegorna i en femkamp, lyssna på inspirationsföreläsningar, använd teambuildande kortlekar eller varför inte börja dagen med yoga? En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte och på Såstaholm får ni de bästa förutsättningarna att skapa en kreativ och lyckad upplevelse som kollegorna minns.

Aktiviteter för er konferens

Se konferensaktiviteter

Naturskön miljö på Såstaholm

Naturskön miljö i Täby Kyrkby

Hitta hit

Utvald av Svenska Möten

Utvald & medlem av Svenska Möten

Mer om Svenska Möten

Kreativa möten med miljö & stämning utöver det vanliga

 

Vikten av att stärka teamet

Fler och fler inser vikten av ett välfungerande team för att lyckas med sin verksamhet. En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte – det kan bli en hel upplevelse och ett perfekt tillfälle för teamet att lära känna varandra och hitta former för samarbete. Ofta är det ju i det oväntade som de bästa idéerna kommer. Så passa på att låta oss hjälpa er att ge ert möte de bästa förutsättningarna.

 

 

Kostymförrådet Backstage

Byt roll efter middagen. Låt din inneboende Elvis hitta ut, släpp fram divalaterna eller hitta din inre Hamlet. Här finns scenkläder (en del burna på kända svenska scener), peruker och accessoarer. Dags att våga dig upp på scenen?

Dansa under den gnistrande discokulan, med eller utan fjäderboa. Anta rollen som DJ och styr dansgolvet. Här är allt möjligt.

 

 

Teambuildande kortlekar

Kort för kreativa möten och samtal eller bara en icebreaker/paus i mötet, vi hjälper dig gärna att komma igång.

 

Kräftskiva

I stämningsfulla Miss T-Bone

Välkommen med din förfrågan

Julfirande

Med skaldjursplatå

Premiär 25/11 1250:- Per person

Kickoff

Vi har förutsättningarna för lyckade events och företagsfester.

Välkommen med din förfrågan

Hyr hela herrgården

Hyr hela Såstaholm för er fest. Ert sällskap blir de enda gästerna hos oss.

Kontakta oss för pris

Konferens med övernattning

Konferens med helpension för er som vill lägga er konferens under flera dagar.

Välkommen med din förfrågan

Dagkonferens

För er som vill ha ett snabbt möte över dagen. Med närheten till Arlanda kan ni ha ett effektivt möte även vid inresande deltagare.

Välkommen med din förfrågan

Välj gärna något av våra färdiga konceptpaket för dagkonferens eller helpension med övernattning, eller kontakta oss för ett skräddarsytt förslag.
Som medlem i Svenska Möten kan vi också erbjuda en tjänst för deltagarhantering vid större möten och evenemang. Läs mer här.

Du kan givetvis även ringa oss på: +46 8 510 194 10 eller maila:bokning@sastaholm.se

Vanliga frågor om konferenser på Såstaholm

Går det att skräddarsy en konferens om vi har önskemål utanför era konferenspaket?

Kick-off, dagskonferens, övernattning, företagsfest, vardag eller helgkonferens? På Såstaholm är det du som har huvudrollen och vi skräddarsyr gärna ett konferenspaket som passar bäst för era önskemål.

Vad finns det för möjlighet till utomhusaktiviteter?

Såstaholm ligger i ett naturskönt område i Täby, nära Sollentuna, i norra Stockholm. Här finns skogsområden, löprundor, Vallentunasjön och Såstaholms egna gröna trädgård med badbryggor till ert förfogande. En miljö perfekt för konferens nära Arlanda där ni har utrymme för allt från utegym, femkamp, tipsrundor eller andra roliga konferensaktiviteter som passar bäst utomhus.

Vad betyder det att Såstaholm är medlem i Svenska möten?

Att Såstaholm Hotell & Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Liksom alla övriga konferensanläggningar i nätverket är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Så om du letar du efter ett konferenshotell i Stockholm som kan ge dig och dina kollegor en minnesvärd upplevelse har du kommit rätt – på Såstaholm är det du som har huvudrollen.

Konferens

Konferenslokaler