Konferens

Konferens nära Arlanda & Stockholm

Konferensförfrågan

Möts på Såstaholm

Vi tummar aldrig på kvaliteten – oavsett om det handlar om service, lokaler, boende eller gastronomi. Här är det ni som har huvudrollen och vi går hela vägen för att ge er en minnesvärd konferens.

Julfirande på Såstaholm

Välkommen att samla teamet i vår stämningsfulla miljö inför julen – spåna idéer, gör en rolig aktivitet tillsammans och avsluta med vår lyxiga skaldjursplatå, eller en smakfull trerätters middag.

Läs mer

Mer än bara ett möte

Utmana kollegorna i en femkamp, lyssna på inspirationsföreläsningar, använd teambuildande kortlekar eller varför inte börja dagen med yoga? En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte och på Såstaholm får ni de bästa förutsättningarna att skapa en kreativ och lyckad upplevelse som kollegorna minns.

Naturskön miljö i Täby Kyrkby

Hitta hit

Backstage

Aktiviteter för er konferens

Se konferensaktiviteter

Utvald av Svenska Möten

Utvald & medlem av Svenska Möten

LÄS Mer

Grillmiddag

I Miss T-Bone

SÄSONG 1 maj-30 sep

Kräftskiva

I stämningsfulla Miss T-Bone

SÄSONG 1 aug-15 sep

Julfirande

Med skaldjursplatå

Premiär 25 nov

Kickoff

Vi har förutsättningarna för lyckade events och företagsfester.

Välkommen med din förfrågan

Hyr hela herrgården

Hyr hela Såstaholm för er fest. Ert sällskap blir de enda gästerna hos oss.

Kontakta oss för pris

Konferens med övernattning

Konferens med helpension för er som vill lägga er konferens under flera dagar.

Välkommen med din förfrågan

Dagkonferens

För er som vill ha ett snabbt möte över dagen. Med närheten till Arlanda kan ni ha ett effektivt möte även vid inresande deltagare.

Välkommen med din förfrågan

Välj gärna något av våra färdiga konceptpaket för dagkonferens eller helpension med övernattning, eller kontakta oss för ett skräddarsytt förslag.
Som medlem i Svenska Möten kan vi också erbjuda en tjänst för deltagarhantering vid större möten och evenemang. Läs mer här.

Du kan givetvis nå oss på +46 8 510 194 10 eller bokning@sastaholm.se

Vanliga frågor om konferens på Såstaholm

Går det att skräddarsy en konferens om vi har önskemål utanför era konferenspaket?

Kick-off, dagskonferens, övernattning, företagsfest, vardag eller helgkonferens? På Såstaholm är det du som har huvudrollen och vi skräddarsyr gärna ett konferenspaket som passar bäst för era önskemål.

Vad finns det för möjlighet till utomhusaktiviteter?

Såstaholm ligger i ett naturskönt område i Täby, nära Sollentuna, i norra Stockholm. Här finns skogsområden, löprundor, Vallentunasjön och Såstaholms egna gröna trädgård med badbryggor till ert förfogande. En miljö perfekt för konferens nära Arlanda där ni har utrymme för allt från utegym, femkamp, tipsrundor eller andra roliga konferensaktiviteter som passar bäst utomhus.

Vad betyder det att Såstaholm är medlem i Svenska möten?

Att Såstaholm Hotell & Konferens är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Liksom alla övriga konferensanläggningar i nätverket är vi Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Så om du letar du efter ett konferenshotell i Stockholm som kan ge dig och dina kollegor en minnesvärd upplevelse har du kommit rätt – på Såstaholm är det du som har huvudrollen.

Konferens

Konferenslokaler