Dagkonferens

Personer
Kvm

BÄSTA LÄGET FÖR MÖTEN I STOCKHOLM.

Uppnå dina mål, planera din nästa strategi med ditt team samt upptäck en mängd nya idéer i ett av våra sofistikerade mötesrum i en inspirerande omgivning. Vi finns mitt emellan Arlanda och Stockholm City. Här kan ni ha både rofyllda, inspirerande och effektiva möten med korta restider även vid inresande deltagare.

Vi har moderna konferenslokaler och grupprum i olika storlekar perfekt för er dagkonferens. Från det lilla mötet till det större har vi lokaler som tar upp till 130 personer. Alla med dagsljus och naturskön utsikt i Täby. I anslutning till er konferens finns en möteslounge där vi dukar fram kaffe, törstsläckare och goda tilltugg. Lunchen serveras i någon av våra härliga matsalar.

Ni kan naturligtvis avsluta dagen med en trevlig middag i vacker herrgårdsmiljö. Sommartid rekommenderar vi middag utomhus på Solsidan med utsikt över Vallentunasjön

INKLUDERAR

  • Ankomstkaffe – smörgås, energibar och smoothie, kaffe, te och juice.
  • Lunch – med två rätter, lättöl/vatten, smör & bröd, samt kaffe & kaka.
  • Eftermiddagskaffe med hembakat fikabröd.
  • Lokalhyra för huvudkonferenslokal. (Eventuella grupprum tillkommer)

ALLTID PÅ SÅSTAHOLM

Alla våra mötesrum har dataprojektor eller LCD storbilds-TV och gratis WiFi baserat på 100MB fiberkabel. I de större lokalerna ingår även DVD med 2.1 eller 5.1 ljud. Vi har tekniker som gärna svarar på frågor kring mötestekniken och i anslutning till varje konferenslokal finns en möteslounge där vi dukar fram kaffe, törstsläckare och goda tilltugg.

Gör en förfrågan. Fyll i dina uppgifter nedan så svarar vi inom en timme (vardagar 8-17).

Du når oss också på telefon;
+46 8 510 194 10 eller bokning@sastaholm.se

Skicka en förfrågan

Konferenslokaler, aktiviteter & eventlokaler

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.