Golfa med kollegorna

Personer
Kvm

10 MINUTER FRÅN SÅSTAHOLM LIGGER TÄBY GK – EN AV DE MEST NATURSKÖNA OCH ATTRAKTIVA GOLFBANORNA I STOCKHOLM. ATT UTMANA TEAMET PÅ EN RUNDA ÄR ETT PERFEKT SÄTT FÖR ATT FÅ IGÅNG ENDORFINERNA OCH SAMTIDIGT STÄRKA MOTIVATION OCH INSPIRATION MED RÖRELSE OCH FRISK LUFT. BANAN HAR HANDICAPKRAV 36.

Upptäck fördelarna med att förena arbete och nöje genom att boka en oförglömlig aktivitet på Såstaholm Hotell och konferens - "Golfa med dina kollegor"!

Låt oss ta hand om alla detaljer medan du och ditt team njuter av en dag i den gröna oasen av golf. Upplev gemenskapen och glädjen som uppstår när kollegor möts på golfbanan. Oavsett om du är en erfaren golfare eller en nybörjare, kommer vår expertpersonal att säkerställa att din dag blir minnesvärd och givande.

På Såstaholm kan vi skräddarsy paketet efter dina behov och önskemål. Från tee-off till sista hålet kommer vi att se till att du har allt du behöver för att få en fantastisk golfdag. Vårt professionella team kommer att guida dig genom spelet och ge tips och tricks för att förbättra din teknik.

Efter en givande dag på golfbanan kan du och ditt team koppla av och umgås i våra bekväma faciliteter. Vi erbjuder också en rad kulinariska alternativ, från grillbufféer till eleganta middagar, så att ni kan avsluta er dag med stil.

"Golfa med dina kollegor" på Såstaholm Hotell och konferens är mer än bara golf. Det är en möjlighet att stärka arbetsrelationer, bygga teamets samarbetsförmåga och njuta av en dag bortom kontoret. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd och produktiv upplevelse som kommer att inspirera och engagera ditt team. På Såstaholm skapar vi möjligheter för framgång och sammanhållning, både på och utanför golfbanan!

PAKET, MÖTESlokaler & aktiviteter

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka konferensförfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.