Golfa med kollegorna

70 personer
Personer
yta ikon
Kvm

Golfsäsongen är här

Omgiven av ett brett utbud av golfbanor i alla väderstreck vilka du enkelt tar dig till med bil, erbjuder Såstaholm en idyllisk bas för golfentusiaster. Efter en givande dag på golfbanan kan du och ditt team koppla av och umgås i våra bekväma faciliteter. Vi erbjuder också en rad kulinariska alternativ, från grillbufféer till eleganta middagar, så att ni kan avsluta er dag med stil.

Norr
På andra sidan Vallentunasjön och endast 9 minuter från oss hittar du Täby Golfklubb. Endast 20 minuter bort ligger även Wäsby Golf.

Söder
Tar du bilen 20 minuter söderut når du Djursholms Golfklubb.

Öster
15 minuter österut från Såstaholm finns Ullna Golf & Country Club.

Väster
Kör du lika långt västerut kommer du till Sollentuna Golfklubb.

Att golfa under en konferens på Såstaholm är mer än bara golf. Det är en möjlighet att stärka arbetsrelationer, bygga teamets samarbetsförmåga och njuta av en dag bortom kontoret. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd och produktiv upplevelse som kommer att inspirera och engagera ditt team. På Såstaholm skapar vi möjligheter för framgång och sammanhållning, både på och utanför golfbanan!

PAKET, MÖTESlokaler & aktiviteter

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka förfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.