Quizduellen

70 personer
Personer
yta ikon
Kvm

Quizduellen är en rolig och lättsam aktivitet med både rörelse, adrenalin och tankenötter. Ni navigerar er till utmärkta punkter på en karta för att svara på en fråga eller utföra en praktisk utmaning. När frågan är besvarad eller utmaningen utförd försvinner punkten från kartan och ni tar er vidare till nästa punkt. Men…när en uppgift försvinner från er karta försvinner den också för alla tävlande. Alltså gäller det att både vara snabb och svara rätt för att vinna. Är du en tävlingsmänniska?

Vi har moderna lokaler och grupprum för era affärsmöten i olika storlekar. Från det lilla mötet till det större har vi lokaler som tar upp till 130 personer. Alla med dagsljus och naturskön utsikt i Täby. I anslutning till er konferens finns en möteslounge där vi dukar fram kaffe, törstsläckare och goda tilltugg. Lunchen serveras i någon av våra härliga matsalar.

Ni avslutar naturligtvis  dagen med  Såstaholms Årstid=Nutids middag i en vacker herrgårdsmiljö. Sommartid rekommenderar vi middag utomhus på Solsidan med utsikt över Vallentunasjön.

Vi finns alltid till hands för ge er en underbar vistelse här på vår herrgård.

PAKET, MÖTESlokaler & aktiviteter

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka förfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.