Naturkraft

70 personer
Personer
yta ikon
Kvm

Naturen runt Såstaholms herrgård är magisk! Ute på gården tillsammans med den fantastiska miljön, hittar ni ett välutrustat modernt utegym. En perfekt aktivitet till er som vill få igång pulsen och träna tillsammans som ett team. Gymmet passar utmärkt för cirkelträning eller som komplement till löprundan. Här finns även vatten- och mobilladdningstation samt belysning för mörka kvällar.

På Såstaholm får ni möjligheten att kombinera naturträning och affärsmöte, tillsammans med mat och fika skapad med kärlek.

Vi har moderna lokaler och grupprum för era affärsmöten i olika storlekar. Från det lilla mötet till det större har vi lokaler som tar upp till 130 personer. Alla med dagsljus och naturskön utsikt i Täby. I anslutning till er konferens finns en möteslounge där vi dukar fram kaffe, törstsläckare och goda tilltugg. Lunchen serveras i någon av våra härliga matsalar.

Ni avslutar naturligtvis  dagen med en herrgårdsmiddag i en vacker miljö. Sommartid rekommenderar vi middag utomhus på Solsidan med utsikt över Vallentunasjön.

Vi finns alltid till hands för ge er en underbar vistelse här på vår herrgård.

PAKET, MÖTESlokaler & aktiviteter

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka förfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.