Herrgårdskonferens

70 personer
Personer
yta ikon
Kvm

På Såstaholm kan ni mötas i naturnära omgivningar med närhet till både Stockholm och Arlanda. Vi lägger stort fokus på matupplevelsen – och tummar aldrig på kvaliteten oavsett om det handlar om service, lokaler, boende eller gastronomi.

Våra omgivningar inspirerar till teambuilding båda dagtid och kvällstid. Femkamp, föreläsning, klurig mordgåta eller reklamfilmsinspelning – vilken utmaning passar just er? Vi skräddarsyr er konferens utifrån era behov och önskemål. Efter avslutad konferensaktivitet kan ni avnjuta en lyxig trerätters middag i någon av våra vackra matsalar. Under sommartid smakar måltiden extra gott på den härliga terrassen med utsikt över Vallentunasjön. Ni kan sedan avsluta kvällen i baren tillsammans, sippandes på en cocktail, ett glas bubbel eller kanske en iskall öl.

Vi har moderna lokaler och grupprum för era affärsmöten i olika storlekar. Från det lilla mötet till det större har vi lokaler som tar upp till 120 personer. Alla med dagsljus och naturskön utsikt i Täby. I anslutning till er konferens finns en möteslounge där vi dukar fram kaffe, törstsläckare och goda tilltugg. Lunchen serveras i någon av våra härliga matsalar.

Hos oss avslutar ni naturligtvis dagen med  Såstaholms Årstid=Nutids middag i en vacker herrgårdsmiljö. Sommartid rekommenderar vi middag utomhus på Solsidan med utsikt över Vallentunasjön.

INKLUDERAR

  • Ankomstkaffe – smörgås, energibar och smoothie, kaffe, te och juice.
  • Mötesrum och lokaler anpassade efter erat behov
  • Lunch
  • Såstaholms herrgårdsfika & kaffe
  • Middag enligt Såstaholms Årstid = Nutid koncept
  • Vakna utvilad efter en god natts sömn
  • Vår välkända herrgårdsfrukost

TEKNIK

  • Dataprojektor eller LCD storbilds-TV
  • WiFi baserat på 100MB fiberkabel
  • De större lokalerna ingår även DVD med 2.1 eller 5.1 ljud

Vi finns alltid till hands för ge er en underbar vistelse här på vår herrgård.

PAKET, MÖTESlokaler & aktiviteter

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka förfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.