Syresatta Möten

70 personer
Personer
yta ikon
Kvm

Vandra och konferera

Kombinera vandring och härliga naturupplevelser med ett professionellt och lustfyllt konferensinnehåll. Dagen formas utifrån era behov och toppas sedan med fantastisk natur och unika matupplevelser här hos oss på Såstaholm!

När ni ska arrangera en konferens, ett möte eller en härlig dag för era medarbetare eller ledningsgrupp så kan vi erbjuda ett unikt upplägg. Uppläggen är baserade på forskning om hjärnans och kroppens samspel och innebär att ert utvecklingsarbete vävs samman med vandring – något som resulterar i ökad närvaro, energi och engagemang. I samarbete med Syresatta Möten erbjuder vi ett professionellt och innovativt innehåll för att utveckla grupp och verksamhet - i en unik kombination med vandring, naturupplevelser och härlig mat. De erfarna konsulterna Nina Lindblom och Mona Cewenhielm bygger innehållet utifrån det syfte och mål ni har med er konferens - i tätt samarbete med er. Hela eller delar av konferensen genomförs med naturen som rum.

Lämpar sig för vad?

Alla syresatta möten har inslag av natur, vandring och relationsbyggande. Till det lägger vi till innehåll som rör utveckling och kreativa processer t.ex. verksamhetsplanering, grupputveckling, ledarskapsutveckling, kommunikation, idé- och vision, problemlösning mm. Bygg er grupp, arbeta med strategi och verksamhetsutveckling i rörelse.

För vem?

Med Ninas och Monas samlade erfarenhet och expertis kan vi erbjuda professionellt innehåll inom de flesta områden som du som ledare av grupp och verksamhet kan ställas inför. Vi har lång erfarenhet från både offentlig och privat sektor, och från många branscher. Gruppstorlek är ofta 8-30 personer, men vi kan även arrangera för större grupper.

Såstaholm - Syressatta Möten Konferens med Vandring
Syresatta Möten - Kombinera vandring med konferens

PAKET, MÖTESlokaler & aktiviteter

“Ett fantastiskt konferenskoncept från det att du kommer dit till dess du åker därifrån - fantastiskt!”
Anna via TripAdvisor
“Högsta betyg från mig. Jag kommer åka hit igen privat & kommer tipsa alla jag känner att tillbringa helgen här. En riktig pärla.”
Josef via Google
“Fantastisk personal som brinner för att vår upplevelse ska bli den bästa tänkbara.”
Kalle via Google
“Går inte att beskriva i ord. Såstaholm måste besökas. Där finns allt för en alldeles underbar dag.”
Mona via Google

Skicka förfrågan

Vill du ha personlig hjälp från start? Fyll i dina önskemål och tankar så sätter våra erfarna mötesplanerare ihop en passande offert.

Boka KONFERENS

Boka konferens online på Såstaholm. Se lediga datum och priser, boka och få bekräftelse direkt. Konferenser på förfrågan återkopplas inom 24 timmar på vardagar.