Konferensrun Gösta Ekman

Dagkonferens

Dagkonferens nära Stockholm & Arlanda

Bästa läget för möten i Stockholm

Uppnå dina mål, planera din nästa strategi med ditt team samt upptäck en mängd nya idéer i ett av våra sofistikerade mötesrum i en inspirerande omgivning. Vi finns mitt emellan Arlanda och Stockholm City. Här kan ni ha både rofyllda, inspirerande och effektiva möten med korta restider även vid inresande deltagare.


Vi har moderna konferenslokaler och grupprum i olika storlekar perfekt för er dagkonferens. Från det lilla mötet till det större har vi lokaler som tar upp till 130 personer. Alla med dagsljus och naturskön utsikt i Täby. I anslutning till er konferens finns en möteslounge där vi dukar fram kaffe, törstsläckare och goda tilltugg. Lunchen serveras i någon av våra härliga matsalar.

Ni kan naturligtvis avsluta dagen med en trevlig middag i vacker herrgårdsmiljö. Sommartid rekommenderar vi middag utomhus på Solsidan med utsikt över Vallentunasjön.

I paketet ingår:

  • Ankomstkaffe – smörgås, energibar och smoothie, kaffe, te och juice.
  • Lunch – med två rätter, lättöl/vatten, smör & bröd, samt kaffe & kaka.
  • Eftermiddagskaffe med hembakat fikabröd.
  • Lokalhyra för huvudkonferenslokal. (Eventuella grupprum tillkommer)

 

Alltid på Såstaholm

Alla våra mötesrum har dataprojektor eller LCD storbilds-TV och gratis WiFi baserat på 100MB fiberkabel. I de större lokalerna ingår även DVD med 2.1 eller 5.1 ljud. Vi har tekniker som gärna svarar på frågor kring mötestekniken och i anslutning till varje konferenslokal finns en möteslounge där vi dukar fram kaffe, törstsläckare och goda tilltugg.

Kontakta oss för pris

Gör en förfrågan här nedan så återkommer vi med ett pris.

 

Gör en förfrågan

Fyll i dina uppgifter nedan så svarar vi inom en timme (vardagar 8-17).
Du kan även ringa oss: +46 8 510 194 10 eller maila: bokning@sastaholm.se

Namnlös
Namnlös
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namnlös
Namnlös