Om Såstaholm

Hyr hela herrgården

Självklart känns inte detta aktuellt i detta nu men vi har ju en ljusframtid och då finns vi här för er!

Festpaket med exklusiv ensamrätt

Bli herrgårdsägare för en dag

Visste du att du kan hyra hela Såstaholm för eget bruk? Då är ert sällskap de enda gästerna hos oss och ni får vår fulla uppmärksamhet! Ni kan vara upp till 80 gäster och förfogar då över herrgården.


Om det är fint väder samlas ni för mingel med champagne och tilltugg på vår fina terrass Solsidan som har en fantastisk utsikt över vackra Vallentunasjön.

I vår stora, fina matsal Cirkus avnjuter ni sedan en trerättersmiddag med handplockade viner. Efter maten är det dags att inta dansgolvet eller varför inte gå ner till vårt backstage och klä ut dig till den stjärna du är och inta scenen och visa dina talanger vid karaoken.

 

Dagen efter njuter ni naturligtvis av vår prisbelönta frukostbuffé. Ni har tillgång till hotellet från kl 15 på ankomstdagen till kl 13 dagen efter. För att säkerställa att kvällen blir som ni tänkt er, ingår konsultation och planering med vår erfarna personal. Låt oss göra er dag oförglömlig!

 

Kontakta oss för pris

Gör en förfrågan här nedan så återkommer vi med ett pris.

 

Gör en förfrågan

Skicka in en förfrågan till oss så kontaktar vi dig. Vi vill gärna visa upp våran fina anläggning och hoppas att ni blir lika förtjusta i Såstaholm som vi är.

Du når oss också på telefon; +46 8 510 194 00 eller info@sastaholm.se

Namnlös
Namnlös
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Namnlös
Namnlös