konferensaktiviteter

Vi har många trevliga konferensaktiviteter

Konferensförfrågan

Det är lätt att ha trevligt på Såstaholm

En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte – det kan bli en hel upplevelse. Och ofta är det ju i det oväntade som de bästa idéerna kommer. Så passa på att låta oss hjälpa er att ge ert möte de bästa förutsättningarna. Här är ett urval av de aktiviteter vi erbjuder för dig och ditt team.

 

Choklad, laktris eller olivolja

Låt smaklökarna kittla med en provning av choklad, laktris eller olivolja. Upptäck chokladens fascinerade historia, odling, framställning, användningsområden, hemligheter och äkta smaker, eller lär er mer om olivoljan – vad är det som skiljer dessa olika oljor åt i smak, kvalitet, användningsområden & lagring. Vi erbjuder också laktrisprovning.

Svaret är JA! Hur lyder frågan?

SMAC har mobila konferensaktiviteter och underhållning som passar alla. Oavsett om du är ute efter en stunds förströelse, teambuilding, underhållning eller någonting helt skräddarsytt så ordnar SMAC det åt er. Här är några exempel på aktiviteter:

Femkamp
Fem sinnen
Escape room
Reklamfilm
Mordgåta

Quizduellen

Rolig och lättsam aktivitet med både rörelse, adrenalin och tankenötter. Ni navigerar er till utmärkta punkter på en karta för att svara på en fråga eller utföra en praktisk utmaning. När frågan är besvarad eller utmaningen utförd försvinner punkten från kartan och ni tar er vidare till nästa punkt. Men…när en uppgift försvinner från er karta försvinner den också för alla tävlande. Alltså gäller det att både vara snabb och svara rätt för att vinna. Läs mer.

Utegym

På gården hittar ni ett välutrustat utegym. Perfekt sätt att starta dagen på, eller avsluta för den delen. Passar utmärkt för cirkelträning eller som komplement till löprundan. Här finns även vatten- och mobilladdningstation samt belysning för mörka kvällar.

Roslagsleden & eljusspår

Runt herrgårdsknuten finns ett eljusspår längs en slinga som sträcker sig förbi vatten och hagar. Ni kan också enkelt ta er till Roslagsleden för att boosta kropp och knopp med en härlig skogspromenad.

Träning, mindfulness & yoga

Träning och hälsa har varit en självklar del av Jenny Ströms liv – en livsstil sedan barndomen. Hon har drivit eget inom träning och hälsa sedan 2007. Med glimten i ögat och ett positivt ledarskap har hon inspirerat många till att tro på sig själva och skapa en hållbar livsstil. Genom en inspirerande föreläsning, fysträning, yoga och mental träning kan hon stärka ditt team.

Backstage

Kostymförråd & karaoke

Besök vårt unika Backstage och byt roll efter middagen. Låt din inneboende Elvis hitta ut, släpp fram divalaterna eller hitta din inre Hamlet. I vårt Backstage hittar du peruker, scenkläder, accessoarer och karaoke – scenen är din.

Golfa tillsammans

10 minuter från Såstaholm ligger Täby GK – en av de mest natursköna och attraktiva golfbanorna i Stockholm. Att utmana teamet på en runda är ett perfekt sätt för att få igång endorfinerna och samtidigt stärka motivation och inspiration med rörelse och frisk luft. Banan har handicapkrav 36.

Vinprovning

I vår egen vinkällare finns över 220 olika viner och cirka 600 flaskor. Vi skräddarsyr vinprovningar utefter dina önskemål. Efter land, region, druva eller karaktär. Ni bestämmer flighten eller så låter du oss komma med förslag.

Dämpa din oro – ta kontroll över din stress!

Hjärnforskningen har givit oss nya verktyg att dämpa oro och stress. Må lite bättre helt enkelt. Vi på Såstaholm värnar om våra medarbetare och hållbar utveckling för oss människor. Det känns därför extra roligt att kunna erbjuda kurser och föreläsningar i detta heta ämne.

I samarbete med mcog.se erbjuder vi endagarskurser, introduktionskurser, föreläsning och individuella coachsamtal. Vi hjälper dig att hitta det som passar just din grupp bäst.

 

Lili Öst
Lili Öst Production – när ni behöver tänka utanför ramarna och hitta nya infallsvinklar. Musikaliska, skräddarsydda, annorlunda, inspirerande och tankeväckande föreläsning eller workshop av artisten, föreläsaren, författaren och coachen Lili Öst.

 

Ange i samband med din konferensförfrågan att ni är intresserade av konferensaktiviteter. Fråga gärna någon av våra duktiga säljare i samband med bokning så hittar vi tillsammans en aktivitet som passar just er.

Boka Såstaholm