konferensaktiviteter

Vi har många trevliga konferensaktiviteter

Konferensförfrågan

Det är lätt att ha trevligt på Såstaholm

En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte – det kan bli en hel upplevelse. Och ofta är det ju i det oväntade som de bästa idéerna kommer. Så passa på att låta oss hjälpa er att ge ert möte de bästa förutsättningarna!


Femkamp, föreläsning, klurig mordgåta eller reklamfilmsinspelning – vilken utmaning passar just er? Vi skräddarsyr er konferens utifrån era behov och önskemål.

Besök vårt unika Backstage och byt roll efter middagen. Låt din inneboende Elvis hitta ut, släpp fram divalaterna eller hitta din inre Hamlet. I vårt Backstage hittar du peruker, scenkläder och accessoarer – Här är allt möjligt.

En konferens behöver inte bara vara stillasittande dagar – vi människor är som mest kreativa efter fysisk aktivitet. Få upp pulsen i vårt motionsspår eller kör ett utmanande träningspass i vårt utegym. Ett kort pass för att vakna på morgonen eller som en paus i mötet?

Här är ett axplock av våra olika konferensaktiviteter, men vi har många fler att erbjuda. Vi ser fram emot att få skapa den bästa konferensen tillsammans med er – för just er!

 

Svaret är JA! Hur lyder frågan?

SMAC har mobila konferensaktiviteter och underhållning som passar alla och självklart erbjuder SMAC corona-säkra-aktiviteter.
Oavsett om du är ute efter en stunds förströelse, teambuilding, underhållning eller någonting helt skräddarsytt så ordnar SMAC det åt er.

Ett axplock av de aktiviteter som SMAC kan erbjuda er:

Coronasäkert
The dark manor
Femkamp
Fem sinnen
Escape room
The Hunt
iPad Challenge
Reklamfilm
Mordgåta – i samarbete med Svenska Mordgåtor

Du finner fler aktiviteter på deras hemsida www.smac.nu

Lili Öst
Lili Öst Production när ni behöver tänka utanför ramarna och hitta nya infallsvinklar. Musikaliska, skräddarsydda, annorlunda, inspirerande och tankeväckande föreläsning eller workshop av artisten, föreläsaren, författaren och coachen Lili Öst.

 

Anders Hedin
Dämpa din oro – ta kontroll över din stress!

Hjärnforskningen har givit oss nya verktyg att dämpa oro och stress. Må lite bättre helt enkelt. Vi på Såstaholm värnar om våra medarbetare och hållbar utveckling för oss människor. Det känns därför extra roligt att kunna erbjuda kurser och föreläsningar i detta heta ämne.

Erbjudande i samarbete mellan Såstaholm och Mcog

Endagskurs
Antingen som fysisk eller digital kurs. Digitala kursen är uppdelad på 3×2 timmar.
Deltagarna får djup insikt i grundorsaken till stress. Efter insikter och medvetenhet följer aktiv träning med konkreta verktyg. Efter utbildningen kan deltagaren själv dämpa sin oro och hantera sin stress. Inte ta bort stressen men göra att den inte påverkar välbefinnande och sömn. Passar både ledare och medarbetare

Introduktion
Tvåtimmars upplägg med teori blandat med viss träning. Deltagarna får medvetenhet kring grundorsaken till stress och två konkreta verktyg. Passar ledningsgrupper och som pilot.

Föreläsning
En timme fylld av inspiration och medvetenhet. Hur hjärnan stjälper oss om vi inte vet hur den reagerar och vad vi kan göra åt det. Ett nytt sätt att förebygga stress.
Två verktyg att träna vidare på. Passar större grupper eller enskilda som vill ha möjlighet att påverka sin egen stress.

Individuella coachsamtal
Personliga samtal med en certifierad coach i Mcog. Tre samtal á 45 minuter brukar vara uppskattat. Du får din situation belyst ur ett nytt perspektiv. Du får insikter och mycket praktisk träning. Du får 5st praktiska verktyg med dig att öva på och kommer att märka effekt direkt. Passar dig som vill förebygga din stress och få nya infallsvinklar.

I dagsläget erbjuder vi digitala kurser och föreläsningar men vem vet, snart kanske vi ses IRL hos oss på Såstaholm. Kontakta oss gärna och läs mer på www.mcog.se

Ange i samband med din konferensförfrågan att ni är intresserade av konferensaktiviteter. Fråga gärna någon av våra duktiga säljare i samband med bokning så hittar vi tillsammans en aktivitet som passar just din grupp.

Varmt välkommen med din förfrågan.
Du kan givetvis även ringa oss på: +46 8 510 194 10 eller maila: bokning@sastaholm.se

Boka Såstaholm