Konferensaktiviteter med teambuilding

konferensaktiviteter

Vi har många trevliga konferensaktiviteter

Konferensförfrågan

Det är lätt att ha trevligt på Såstaholm

En konferens kan vara så mycket mer än bara ett möte – det kan bli en hel upplevelse. Och ofta är det ju i det oväntade som de bästa idéerna kommer. Så passa på att låta oss hjälpa er att ge ert möte de bästa förutsättningarna!


Femkamp, föreläsning, klurig mordgåta eller reklamfilmsinspelning – vilken utmaning passar just er? Vi skräddarsyr er konferens utifrån era behov och önskemål. Efter avslutad konferensaktivitet kan ni avnjuta en lyxig tre-rättersmiddag i någon av våra vackra matsalar, eller välja något enklare från barmenyn. Under sommartid smakar måltiden extra gott på den härliga terrassen med utsikt över Vallentunasjön. Ni kan sedan avsluta kvällen i baren tillsammans, sippandes på en cocktail, ett glas bubbel eller kanske en iskall öl.

Här är ett axplock av våra olika konferensaktiviteter, men vi har många fler att erbjuda. Vi ser fram emot att få skapa den bästa konferensen tillsammans med er – för just er!

 

Svaret är JA! Hur lyder frågan?

SMAC har mobila konferensaktiviteter och underhållning som passar alla.
Oavsett om du är ute efter en stunds förströelse, teambuilding, underhållning eller någonting helt skräddarsytt så ordnar SMAC det åt er.

Ett axplock av de aktiviteter som SMAC kan erbjuda er:
Femkamp
Fem sinnen
Escape room
Jeepkörning
The Hunt
iPad Challenge
Reklamfilm
Mordgåta – i samarbete med Svenska Mordgåtor

Du finner fler aktiviteter på deras hemsida www.smac.nu

Inspirationsföreläsningar

Lead by Professions unika ledarperspektiv och erfarenhet bidrar till att du når dina mål, samtidigt som du får praktiska verktyg och nya perspektiv i och för ditt sätt att leda dig själv, leda andra och verksamheter mer framgångsrikt.

 

Lili Öst Production när ni behöver tänka utanför ramarna och hitta nya infallsvinklar. Musikaliska, skräddarsydda, annorlunda, inspirerande och tankeväckande föreläsning eller workshop av artisten, föreläsaren, författaren och coachen Lili Öst.

 

Know your North är ett ungt, hållbart och modigt Må bra-företag som vänder sig till företag och privatpersoner som vill utveckla sig själva och sina livsäventyr i en mer hållbar, modig och glädjefylld riktning.

Backstage

Made by Såstaholm

Byt roll efter middagen. Låt din inneboende Elvis hitta ut, släpp fram divalaterna eller hitta din inre Hamlet. I vårt Backstage hittar du peruker, scenkläder och accessoarer – Här är allt möjligt.

En konferens behöver inte bara vara stillasittande dagar – vi människor är som mest kreativa efter fysisk aktivitet. Få upp pulsen i vårt motionsspår eller kör ett utmanande träningspass i vårt utegym. Ett kort pass för att vakna på morgonen eller som en paus i mötet?

 

 

Ange i samband med din konferensförfrågan att ni är intresserade av konferensaktiviteter. Fråga gärna någon av våra duktiga säljare i samband med bokning så hittar vi tillsammans en aktivitet som passar just din grupp.

Varmt välkommen med din förfrågan.
Du kan givetvis även ringa oss på: +46 8 510 194 10 eller maila: bokning@sastaholm.se

Boka Såstaholm