Upptäck Såstaholms nya Matupplevelse: Årstid=Nutid

På Såstaholm har maten alltid fått stå i fokus i våra herrgårdsupplevelser. Nu har vi tagit det till en ny nivå. Runt bordet sker magin och där erbjuder vi våra boende herrgårdsgäster en fyrarätters meny med säsongens råvaror i fokus. Varje månad byter vi vår meny med ett tema som går i hand i hand med nuet. Läs vidare för att utforska vår smakrika värld av mat.

MÅNADENS TEMA & RÅVAROR:

Vi tror på att använda de bästa och mest färska råvarorna för att skapa unika matupplevelser. Vår kreativa process börjar med att välja ett tema för varje månad, detta tema genomsyrar alla våra rätter. Våra kockar tar sedan inspiration från de färska råvaror som är i säsong för att skapa en meny som är både smakfull och unik.

EXEMPELMENY:

För att ge dig ett smakprov på vad du kan förvänta dig på Såstaholm, låt oss presentera menyn från augusti. Temat var "Skog & sjö". Här är de åtta smakupplevelser vi serverade:

Akt 1 Snacks

Akt 2 Amuse Bouche

Akt 3 Kräfta

Akt 4 Regnbåge

Akt 5 Brödservering

Akt 6 Ren & Kantarell

Akt 7 Almnäs Tegel

Akt 8 Lingon & Salt karamell

UNICITET & KVALITET:

Det som verkligen utmärker Såstaholms matkoncept är vår passion för unicitet och kvalitet. Våra kockar älskar att experimentera med smaker och presentation för att skapa minnesvärda matupplevelser. Varje månad är en ny möjlighet att överraska våra gäster.

AVSLUTANDE TANKAR:

På Såstaholm handlar mat om mer än bara näring; det handlar om att skapa minnen och dela smakupplevelser med dem du älskar. Att njuta av nuet, nutiden. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår restaurang och ta dig med på en härlig smakresa.

BOKA EN HERRGÅRDSUPPLEVELSE:

Boka ett herrgårdspaket och upplev mat på ett nytänkande sätt.

Fler inlägg